Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Roštěnky na majoránce

0.0
Roštěnky na majoránce

Potřebné ingredience

4 roštěnky, slaninu, cibuli, sůl, pepř, česnek, kremžskou hořčici, majoránku, vývar, smetanu (sladkou nebo kysanou)

Postup přípravy

Roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, lehce osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a hořčicí a zaprášíme majoránkou. To vše naskládáme na sebe a dáme na 24 hodin odležet v chladu.
V kastrolu rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme. Odhrneme stranou a na tuku osmažíme roštěnky. Maso prudece orestujeme, podlijeme vývarem a necháme dusit do měkka, až se většina tekutiny vydusí. Potom zalijeme smetanou a chvíli ještě podusíme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie